Top
Zooff Socks

ZOOFF Socks!! Sokken die iedereen moet hebben!

ZOOFF Socks,de uitvinding waar we allemaal op gewacht hebben!

Henriëtte Bons kwam met een geweldig ontwerp ZOOFF Socks! Eindelijk je geliefde laarzen aandoen zonder dat je gefrustreerd wordt óf dat je je droomlaarzen in de winkel achter moet laten omdat je ze niet aankrijgt. Geen gedoe meer met boterhamzakjes of panty’s in je laarzen. Dit Nederlandse ontwerp geproduceerd op eigen bodem is toch wel de uitvinding waar we allemaal op gewacht hebben.

 

Optimaal instapcomfort
ZOOFF Socks biedt optimaal gemak bij het aan- en ­uitdoen van laarzen. De unieke combinatie van functionaliteit en materialen zorgt voor een perfect ­instapcomfort. Met ZOOFF Socks glij je moeiteloos jouw laarzen in en uit.
Perfect draagcomfort
ZOOFF Socks is erop gericht om het dragen van ­laarzen zo prettig mogelijk te maken. De sokken zijn zacht, ­ademend, elastisch en ondersteunend. ZOOFF Socks zorgt ervoor dat jij modieus en comfortabel kan ­genieten. Elke dag opnieuw.
100% Nederlands
ZOOFF Socks is bedacht, ontworpen én geproduceerd in ons eigen land, dus 100% Nederlands. ZOOFF Socks is een unieke vinding en is om die reden gepatenteerd.

Deze geweldige sokken zijn te verkrijgen bij www.zooffsocks.nl.